Geruchten nemen toe: Ten Hag moet vrezen voor vertrek Ronaldo

24 juni 2022, 08:32   Bijgewerkt: 24 juni 2022, 08:51

Erik ten Hag moet serieus vrezen voor een vertrek van sterspeler Cristiano Ronaldo bij Manchester United. Eerder leek hij nog voornemens om met de nieuwe trainer op jacht te gaan naar prijzen, maar de Portugees zou nu geconcludeerd hebben dat dat gezien de situatie van de club een lastig verhaal wordt.

Dat schreef het Portugese Record vrijdagochtend, nadat deze week al veel werd gespeculeerd over de toekomst van Ronaldo. De aanvaller sprak al meerdere keren met Ten Hag en zou wel degelijke overtuigd zijn van zijn plannen om aanvallend voetbal te spelen, maar heeft minder vertrouwen in de transferzomer die zijn club voor de boeg heeft. Hij is bang dat United niet de aankopen kan doen die United een titelkandidaat kunnen maken.

De twijfels over het aanblijven van Ronaldo klinken steeds meer in de media. Zo schreef het Italiaanse La Repubblica een week geleden al dat de speler aan een vertrek dacht. De reden die toen werd genoemd was overigens een andere, namelijk dat Ronaldo twijfels had of hij in de tactische aanpak van Ten Hag zou passen. Een hereniging met José Mourinho bij AS Roma werd toen als verrassende optie genoemd. 

Bayern München

Donderdag klonk echter een andere bestemming voor Ronaldo. De 37-jarige vedette zou in München het vertrek van Robert Lewandowski bij Bayern moeten opvangen. Het nieuws werd gebracht door het Spaanse AS, evenals verschillende Engelse media. Uiteraard blijft het afwachten waar de toekomst van Ronaldo ligt, maar de kans dat hij in Manchester blijft lijkt gezien de berichtgeving inderdaad steeds kleiner te worden.

Lees ook: Ten Hag schrikt: Bayern wil Cristiano Ronaldo bij vertrek Lewandowski

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ten hag mag blij zijn als hij de kerst haalt bij united.Dat gat dichten met chelsea,liverpool en city gaat hem met of zonder ronaldo zeker niet lukken

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dichterbij Liverpool en City komen lijkt me normaliter een meerjarig project. Als ze verwachten dat een trainer dat in één jaar voor elkaar krijgt na al die waardeloze jaren van de club zijn ze niet bijster bij de pinken daar. Sinds het einde van het Ferguson tijdperk is de club de weg kwijt. De selectie moet in de steigers en ik weet niet of een vertrek van Ronaldo nou per se zo'n ramp is. Misschien past zijn vertrek wel heel goed in het laten waaien van een frisse wind door Old Trafford.

Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ronaldo heeft niet dat gebracht als wat hijzelf gehoopt heeft, dat moge duidelijk zijn. Is ook niet meer dan normaal, toch? Het is onmogelijk dat zelfs een speler van dat formaat het elftal wel ff zou redden. Maar om nou naar de bank in München te vertrekken...is dat iets wat je wilt? Voor elke normale speler zou dat een vooruitgang zijn maar voor Ronaldo toch niet...ookal is hij op z'n retour?

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vrees voor ten hag dat het een heel kort avontuur gaat worden !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen