Ten Hag schrikt: Bayern wil Cristiano Ronaldo bij vertrek Lewandowski

Ten Hag schrikt: Bayern wil Cristiano Ronaldo bij vertrek Lewandowski

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 juni 2022 – FC Barcelona heeft een nieuw bod gedaan om Robert Lewandowski binnen te halen. Hoewel het geboden bedrag van minimaal 35 miljoen euro plus enkele bonussen van tafel is geveegd, zou Bayern München wel al om zich heen kijken voor een vervanger. Manchester United's Cristiano Ronaldo wordt daarbij genoemd, ook omdat die zelf wel oren zou hebben naar een vertrek.

Dat schrijft BILD althans. Sky Sports spreekt zelfs over een bod van veertig miljoen euro, maar in beide gevallen zou het niet genoeg zijn om de Pool weg te halen bij Der Rekordmeister. De kampioen van Duitsland hoopt nog steeds om Lewandowski, die zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken schoof, aan zijn contract te houden en daarmee te zorgen dat hij in Zuid-Duitsland blijft.

Technisch directeur Hasan Salihamidzic heeft in die missie gesproken met de spits en diens zaakwaarnemer Pini Zahavi. Samen met Oliver Hahn is er gesproken over de toekomst. "Het was een goed gesprek", vond Salihamidzic, die Lewandowski verwacht te begroeten op 12 juli in Bayern, tegenover Sky Sports. "Lewandowski is een prof die voor het hoogste wil gaan. En hij heeft nog een contract tot 2023 bij Bayern München."

Lees ook'Suárez wijst rentree bij Barcelona af, drie andere clubs in de rij'

Cristiano Ronaldo naar Bayern?
Toch kwamen er de eerste geruchten naar buiten dat Bayern München bezig is om rond te kijken voor een vervanger van de Poolse goalgetter. Cristiano Ronaldo (37) is volgens Engelse bronnen een van de namen die de revue zou hebben gepasseerd. De Portugees zou zelf wel open staan voor een transfer, omdat hij komend seizoen met Manchester United niet actief in de Champions League.

Na gesprekken met Ten Hag zou Ronaldo bovendien hebben geconcludeerd dat een vertrek voor alle partijen de beste oplossing is. Niet alleen Engelse media komen met die strekking naar buiten, maar ook het Spaanse AS en Portugese Record. Voor Bayern zou het vertrek van Lewandowski met Ronaldo en eerder al Sadio Mané meer dan opgevangen zijn.

Reacties

gerelateerd