Groot nieuws in Turijn: Chelsea wil De Ligt, Pogba terug bij Juve

23 juni 2022, 19:43

Matthijs de Ligt is bovenaan het lijstje van Chelsea verschenen. De Nederlandse verdediger moet het vertrek van Antonio Rüdiger (Real Madrid) en Andreas Christensen (transfervrij, nog niet bekend) opvangen. Wel hangt er aan hem een prijskaartje van liefst 120 miljoen euro, waarvan het nog de vraag is of dat daadwerkelijk betaald gaat worden. 

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports donderdagavond althans. Hoewel De Ligt een peperdure verdediger is, zou Chelsea – dat tot dusver bijzonder rustig was op de transfermarkt – de oud-Ajacied willen oppikken in Turijn. Daar ligt hij nog tot en met 2024 vast, dus de onderhandelingspositie van de Oude Dame is uitstekend.

Of Juventus enigszins bereid is om mee te werken aan het vertrek van De Ligt, is niet bekend. Zeker is wel dat zijn Italiaanse werkgever de hoofdprijs zal willen, aangezien ze destijds ook 75 miljoen euro aan Ajax betaalden voor de Nederlander. Naast De Ligt staan ook Jules Koundé, Raheem Sterling, Raphinha, Richarlison en Declan Rice hoog op het lijstje van The Blues

Lees ookGroot nieuws uit Engeland: Chelsea meldt zich voor Sterling

Pogba definitief naar Juventus

Het geld van De Ligt zou Juventus overigens wel goed kunnen gebruiken, want volgens transferspecialist Fabrizio Romano is de deal tussen Pogba en Juventus helemaal afgerond. Daarmee heeft de Italiaanse grootmacht goede zaken gedaan, want zes jaar geleden werd hij nog voor honderd miljoen euro aan Manchester United verkocht. Ditmaal stapt de Franse middenvelder transfervrij over, al gaat hij in Turijn wel een miljoenensalaris ontvangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen