Transferdrukte bij FC Utrecht, Brugge test opmerkelijke opvolger Dost

Transferdrukte bij FC Utrecht, Brugge test opmerkelijke opvolger Dost

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 juni 2022 – FC Utrecht-trainer Henk Fraser wil ondanks de aanstaande komst van Daishawn Redan ook nog altijd Bas Dost toevoegen aan de selectie van de Domstedelingen. Het is weliswaar niet het enige transfergeweld wat er nog wordt verwacht, maar wel een belangrijke stap. In Brugge zijn ze bezig met een opmerkelijke opvolger van de sterke aanvaller.

"Dost is een speler die doelpunten maakt. Het verschil wordt gemaakt door mensen die doelpunten kunnen maken en dat kan hij. Dat zal wel iets vragen van ons. Dat we veel in en rond de zestien gaan spelen, maar ik denk, dat van FC Utrecht verwacht mag worden, dat we meer op de helft van de tegenstander gaan spelen. Ik wil heel graag wapens voorin hebben", verklaart Fraser tegenover De Telegraaf.

FC Utrecht is al vroeg bedrijvig op de transfermarkt en dat is een bewuste keuze. "Ik wil heel graag direct met de groep beginnen, waarmee we voor het grootste deel het seizoen ingaan", legt hij uit. Tegenover Voetbal International geeft de coach aan flink te balen van de blessure van Feyenoord-huurling Ramon Hendriks. Met zijn huidige werkgever gaat FC Utrecht in gesprek over wat verstandig is en ook over de financiële afwikkeling.

"De relatie tussen Feyenoord en FC Utrecht is goed. Zij zullen daar in het belang van de clubs en de speler beslissingen in nemen. Daar ga ik niet over. Er moet een zo goed mogelijke oplossing komen voor alle partijen", stelt de oefenmeester, die ook nog altijd hoopt op de komst van Nordin Amrabat. Verder is er veel interesse in Othmane Boussaid, terwijl Davy van den Berg verhuurd mag worden en er voor Adam Maher met nog een eenjarig contract veel interesse uit het Midden-Oosten is.

Lees ookFraser start zware taak om droom Van Seumeren waar te maken

Opmerkelijke opvolger Dost
Verder kwam Het Nieuwsblad donderdagmiddag met het bericht dat Club Brugge momenteel Andy Carroll op proef heeft. De inmiddels 33-jarige sterke spits is transfervrij nadat zijn contract bij West Bromwich Albion afliep. De aanvaller werd aangeboden bij de landskampioen van België, die de komende dagen gaat kijken of hij een waardig vervanger van Dost zou kunnen zijn. Ook Benik Afobe staat op het lijstje om de voorhoede te versterken.

Reacties

gerelateerd