'Transfer Linssen naar Japan afgerond: Feyenoord krijgt ruim een miljoen'

'Transfer Linssen naar Japan afgerond: Feyenoord krijgt ruim een miljoen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 juni 2022 – Het lijkt een kwestie van tijd voordat Feyenoord officieel afscheid neemt van Bryan Linssen. De aanvaller staat op het punt om te vertrekken naar het Japanse Urawa Red Diamons. Diens transfer zou inmiddels afgerond zijn.

Dat meldt RTV Rijnmond althans. Het vertrek van Linssen naar Urawa Red Diamons hing al een tijdje in de lucht. Hoewel de aanvaller in het afgelopen seizoen met zeventien doelpunten en tien assists in alle competities nog erg belangrijk was voor Feyenoord, gunnen de Rotterdammers hem zijn transfer. Linssen heeft er immers nooit een geheim van gemaakt graag nog een keer in het buitenland te willen voetballen. Het wordt dus Japan.

Linssen, die in oktober 32 kaarsjes uitblaast, had bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2023. Urawa Red Diamons moet dus een transfersom overmaken naar de nummer drie van Nederland in het afgelopen seizoen. Volgens RTV Rijnmond bedraagt die zo'n 1,3 miljoen euro. Linssen vliegt binnenkort naar Japan. Hij is vanaf 15 juli, als de transfermarkt opent in Japan, speelgerechtigd.

Feyenoord nam Linssen twee jaar geleden transfervrij over van Vitesse. In 91 wedstrijden voor de Rotterdammers was hij goed voor 28 treffers en zestien assists. Daarvoor verdedigde hij de kleuren van FC Groningen, Heracles Almelo, VVV-Venlo, MVV en Fortuna Sittard. In de persoon van Linssen trekt de volgende spits de deur van De Kuip achter zich dicht. Feyenoord nam eerder al afscheid van Cyriel Dessers, die werd gehuurd van KRC Genk.

Reacties

gerelateerd