Ajax pakt nog niet door voor Wijndal, kampioen heeft 'geen haast'

Ajax pakt nog niet door voor Wijndal, kampioen heeft 'geen haast'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 juni 2022 – Dat Ajax zich deze zomer wil versterken met Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Owen Wijndal, is een publiek geheim. Aan de komst van Bergwijn en Brobbey wordt in ieder geval hard gewerkt. Wat betreft Wijndal heeft Ajax daarentegen 'geen haast'.

Dat schrijft Voetbal International althans. Ajax wordt al tijden in verband gebracht met de komst van Wijndal, die AZ deze zomer voor een bedrag van tien miljoen euro mag verlaten. Het is echter nog de vraag of Amsterdam zijn volgende bestemming wordt. Alfred Schreuder heeft momenteel met Daley Blind en Nicolas Tagliafico twee ervaren linkervleugelverdedigers in huis. Tagliafico heeft zijn wens om deze zomer te vertrekken echter nooit onder stoelen of banken gestoken. Maar volgens VI is er 'nog geen concrete club gekomen die wil doorpakken'.

'Zolang dat niet zo is, wordt hij als volwaardige optie voor de linksbackpositie beschouwd en heeft Ajax geen haast om Wijndal vast te leggen', schrijft het tijdschrift. Mocht Tagliafico een nieuwe club vinden en Ajax willen doorpakken voor Wijndal, lijken de Amsterdammers alsnog op een serieus obstakel te stuiten. De transfersom van tien miljoen euro moet geen probleem zijn. Het salaris dat Wijndal wil opstrijken in de hoofdstad daarentegen wel. 'De salarisindicatie tussen beide partijen liggen nog te ver uit elkaar', klinkt het.

Lees ook: 'Tweede spits achter Brobbey: Ajax toont interesse in Zirkzee'

Reacties

gerelateerd