'Dembélé wil verlengen bij Barça, maar eisen moeten eerst omlaag'

'Dembélé wil verlengen bij Barça, maar eisen moeten eerst omlaag'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 juni 2022 – De situatie van Ousmane Dembélé bij FC Barcelona wordt er niet minder complex op. De Fransman zijn contract eind juni af. Het heeft er dus alle schijn van dat hij Barça transfervrij gaat verlaten. Maar Dembélé zelf ziet een langer verblijf in Catalonië tóch wel zitten.

Dat meldt Mundo Deportivo althans. FC Barcelona en Dembélé zijn al maanden in gesprek over een vernieuwde verbintenis. Begin dit jaar deden de Catalanen de Franse vleugelflitser al een aanbod, maar dat werd rigoreus van tafel geveegd door diens entourage. Het management van Dembélé vroeg een astronomisch bedrag van FC Barcelona, dat daar natuurlijk niet aan wilde voldoen.

De clubleiding besloot om voorlopig geen beroep meer te doen op de Fransman, maar Xavi kwam al vrij snel tot de conclusie dat hij hem nodig maar. Een handtekening volgde desondanks (nog) niet. Lang hebben FC Barcelona en Dembélé niet meer om tot een akkoord te komen. Hoewel Dembélé het naar zijn zin heeft in Catalonië en zijn verblijf daar graag zou willen verlengen, lijkt het huwelijk tussen Barça en de Fransman te zijn aanbeland in de laatste fase.

Volgens Mundo Deportivo hebben Dembélé en zijn management nogmaals te horen gekregen dat zij hun (financiële) eisen moeten verlagen. Doen zij dat niet, zit een langer verblijf bij de nummer twee van Spanje in het afgelopen seizoen er niet in. 

Reacties

gerelateerd