'Dembélé wil verlengen bij Barça, maar eisen moeten eerst omlaag'

23 juni 2022, 09:42

De situatie van Ousmane Dembélé bij FC Barcelona wordt er niet minder complex op. De Fransman zijn contract eind juni af. Het heeft er dus alle schijn van dat hij Barça transfervrij gaat verlaten. Maar Dembélé zelf ziet een langer verblijf in Catalonië tóch wel zitten.

Dat meldt Mundo Deportivo althans. FC Barcelona en Dembélé zijn al maanden in gesprek over een vernieuwde verbintenis. Begin dit jaar deden de Catalanen de Franse vleugelflitser al een aanbod, maar dat werd rigoreus van tafel geveegd door diens entourage. Het management van Dembélé vroeg een astronomisch bedrag van FC Barcelona, dat daar natuurlijk niet aan wilde voldoen.

De clubleiding besloot om voorlopig geen beroep meer te doen op de Fransman, maar Xavi kwam al vrij snel tot de conclusie dat hij hem nodig maar. Een handtekening volgde desondanks (nog) niet. Lang hebben FC Barcelona en Dembélé niet meer om tot een akkoord te komen. Hoewel Dembélé het naar zijn zin heeft in Catalonië en zijn verblijf daar graag zou willen verlengen, lijkt het huwelijk tussen Barça en de Fransman te zijn aanbeland in de laatste fase.

Volgens Mundo Deportivo hebben Dembélé en zijn management nogmaals te horen gekregen dat zij hun (financiële) eisen moeten verlagen. Doen zij dat niet, zit een langer verblijf bij de nummer twee van Spanje in het afgelopen seizoen er niet in. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

TomdB
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kleine tip aan de redactie: laat iemand anders een artikel even doorlezen voor het wordt gepubliceerd. Er staan nu meerdere zinnen in die niet lopen.

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap niet waarom Barca niet allang gezegd heeft dat ze hem gewoon kwijt willen, ongeacht met welke exorbitante salariseisen hij nog bij ze komt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen