Çalhanoglu haalt hard uit naar Zlatan: ''Heeft niets bijgedragen''

Çalhanoglu haalt hard uit naar Zlatan: ''Heeft niets bijgedragen''

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juni 2022 – Hakan Çalhanoglu heeft gereageerd op de sneer die Zlatan Ibrahimovic uitdeelde aan de middenvelder na het binnenspelen van de titel met AC Milan. De Turkse voetballer maakte een jaar voor de titel van AC Milan de overstap naar rivaal Internazionale, waarmee hij afgelopen seizoen achter de aartsrivaal eindigde. 

In gesprek met het Turkse medium Tivibu Spor heeft de middenvelder gereageerd op de uitlatingen van Ibrahimovic, die het na de titel niet kon laten om een sneer uit te delen aan de 28-jarige aanvallende middenvelder. "Stuur een bericht naar Hakan", riep de Zweed tijdens de huldiging. "Ik hoor het niet! Stuur een bericht naar Hakan."

 Op het moment dat Ibrahimovic de uitlatingen deed, reageerde de Turkse voetballer niet direct op de teksten van de veertigjarige spits. Nu was het voor Çalhanoglu wel het juiste moment op terug te slaan naar de Zweed. "Zlatan is een man van veertig jaar oud. Ik zou zo'n actie nooit uithalen als ik zijn leeftijd had, aldus de in Duitsland geboren middenvelder. "Hij is geen achttien meer. Dit jaar heeft hij niets bijgedragen aan het winnen van de Scudetto. Hij heeft bijna niet gespeeld."

Presteren deed Çalhanoglu zelf in ieder geval bij Internazionale, maar genoeg voor de Scudetto was het niet. Çalhanoglu, die transfervrij de overstap maakte van AC Milan naar I Nerazzurri kwam in het afgelopen seizoen zeven keer tot scoren en gaf dertien assists. 

Reacties

gerelateerd