'Marseille wordt concreet en praat met AS Roma over Kluivert'

'Marseille wordt concreet en praat met AS Roma over Kluivert'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juni 2022 – De kans is groot dat Justin Kluivert actief blijft in de Ligue 1. OGC Nice wilde niet verder gaan met de buitenspeler, maar op AS Monaco en Olympique Marseille maakte de 23-jarige voetballer dit seizoen wél indruk. Laatstgenoemde lijkt momenteel zeer concreet te worden voor de linksbuiten van AS Roma. 

Dat meldt Sportitalia althans. Volgens het medium zou de sportief directeur van AS Roma, Tiago Pinto, naar het zuiden van Franrkijk zijn afgereisd om over een transfer van Kluivert te praten. Olympique Marseille hoopt met de winnaar van de Conference League een akkoord te bereiken over een transfersom en lijkt dus betere papieren te hebben dan het geïnteresseerde AS Monaco

AS Roma heeft de Nederlandse linksbuiten nog maar één seizoen onder contract staan, waardoor de Italiaanse club deze zomer het liefst definitief afscheid neemt van de buitenspeler. Olympqiue Marseille lijkt die uitkomst mogelijk te bieden. De nummer twee van Frankrijk is naarstig op zoek naar een nieuwe flankspeler.

Lees ook: 'Vraagprijs Feyenoord doet geïnteresseerd Marseille twijfelen'

Eerder werd namelijk al bekend dat L'OM interesse zou hebben in Feyenoord-uitblinker Sinisterra. Echter hikt de nummer twee van Frankrijk tegen de vraagprijs van Feyenoord, die 25 miljoen euro bedraagt aan. Kluivert, die in het afgelopen seizoen vier goals maakte voor OGC Nice, is een veel goedkoper alternatief.

Reacties

gerelateerd