'AZ wil na Odgaard nog een aanvaller voor miljoenen overnemen'

'AZ wil na Odgaard nog een aanvaller voor miljoenen overnemen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juni 2022 – AZ lijkt Jens Odgaard over te gaan nemen van het Italiaanse Sassuolo, maar is ondertussen ook druk bezig om de volgende aanvallende versterking vast te leggen. De 21-jarige Ezequiel Bullaude van Godoy Cruz moet de Alkmaarders gaan versterken.

Dat meldt het Argentijnse medium TyC Sports, dat weet dat AZ inmiddels miljoenen heeft geboden op de buitenspeler. De club, die in het afgelopen seizoen als nummer vijf eindigde in de Eredivisie, zou een bod van maar liefst 4,5 miljoen euro hebben uitgebracht op de multifunctionele speler.

De onderhandelingen met de club van de Argentijnse vleugelaanvaller, Godoy Cruz, zouden volgens het medium de goede kant opgaan. Daarom lijkt de kans groot dat AZ de miljoenen die het afgelopen binnenkreeg door het verkopen van Teun Koopmeiners, Calvin Stengs en Myron Boadu, deze zomer wel gaat investeren in de selectie.

Naast een hoge transfersom voor Bullaude moet AZ namelijk ook diep in de buidel tasten voor Odgaard, die na een succesvolle verhuurperiode bij RKC Waalwijk weer is teruggekeerd bij zijn werkgever Sassuolo. Eerder in deze transferwindow legde de club uit Alkmaar linksback Mees de Wit al vast en nam het Mayckel Lahdo over van Hammarby IF.

Reacties

gerelateerd