Bijvelds betuigt spijt: "Bij Ted is dat ook slecht gevallen"

22 juni 2022, 18:36

Technisch manager Peter Bijvelds van De Graafschap heeft spijt van de manier waarop hij Ted van de Pavert heeft laten weten dat zijn contract niet werd verlengd. De dertigjarige aanvoerder kreeg niet in een persoonlijk gesprek, maar in een video-call te horen dat hij mocht uitkijken naar een nieuwe club.

En dat terwijl Van de Pavert een grote staat van dienst heeft bij De Graafschap. De verdediger werd opgeleid door de club uit Doetinchem en speelde er verdeeld over twee periodes 273 officiële wedstrijden. "Daar moet ik lering uit trekken. Zo had ik dat niet moeten doen. Bij Ted is dat ook slecht gevallen", wordt Bijvelds geciteerd door Omroep Gelderland.

"Ik had hem moeten uitnodigen voor een gesprek op het stadion, maar het was al vakantie voor de spelers en ik dacht het daarom zo te doen. Maar hij bleek gewoon in de buurt", aldus Bijvelds, die aangeeft dat Van de Pavert nog wel een afscheid krijgt. "Dit was een slechtnieuwsgesprek, maar dat betekent niet dat we al afscheid hebben genomen. Dat gaan we aan het begin van het seizoen met respect nog doen op het veld."

Van de Pavert deed kortgeleden bij De Gelderlander zijn beklag over het gesprek met Bijvelds. "Het was een heel korte boodschap. We gaan niet verder, zei hij. Er kwam niet eens een gesprek meer en al helemaal niet onder vier ogen. Ik wist niet zo goed wat ik moest zeggen en heb maar snel opgehangen. Ik had iets meer respect en krediet verwacht", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen