Dit is wat Sébastien Haller gaat verdienen bij Borussia Dortmund

22 juni 2022, 17:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sébastien Haller staat op het punt Ajax te verruilen voor Borussia Dortmund. De overstap naar de Duitse topclub legt 28-jarige spits geen windeieren. Qua salaris gaat Haller er flink op vooruit.

Sky Deutschland en Sport1 claimen te weten wat Haller de komende vier seizoenen gaat verdienen bij Borussia Dortmund. De Duitse media schrijven dat de spits met een jaarsalaris van rond de acht miljoen euro een van de groot verdieners van de selectie wordt. Daarmee komt hij in de buurt van wat Mats Hummels (tien miljoen euro) en Marco Reus (elf miljoen euro) verdienen.

Volgens BILD gaat Haller jaarlijks zelfs elf miljoen euro opstrijken bij Borussia Dortmund. De komst van de spits gaat de Duitse club hoe dan ook veel geld kosten. Los van het topsalaris moet er ook een forse transfersom worden overgemaakt naar Ajax. Eerder op de dag werd bekend dat het gaat om een vast bedrag van 31 miljoen euro, dat door bonussen kan oplopen tot 35 miljoen euro.

De transfer van Haller wordt naar verwachting donderdag afgerond. De aanvaller uit Ivoorkust is alweer de derde speler van Ajax die deze transferzomer naar de top van de Bundesliga verkast. Ryan Gravenberch (24,5 miljoen euro) en Noussair Mazraoui (transfervrij), die beiden bij volgend seizoen in het shirt van Bayern München zijn te bewonderen, gingen Haller voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haller blijft bij Ajax.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En jij wordt de grootste fan van Ajax, jij gaat in Rotterdam met een Ajax Shirt rondlopen, dichtbij de Kuip, als Haller bij Ajax toch weggaat " afgesproken :-)D

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haller gaat niet weg bij Ajax, wie wil hem nou hebben? Die is helemaal uit vorm met zwaar overgewicht. Ik vind het bedrag echt belachelijk hoog. Hier kunnen ze ook niets mee. Heeft mij verder weinig kunnen overtuigen. Zoveel balverlies door traag handelen en fysiek is hij, ondanks zijn lengte, helemaal zo sterk niet. Haller heeft lengte maar daar kon je ook niet mee forceren. Hoeveel kop doelpunten heeft Haller nou gemaakt?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen