Smullen in België: Buijs en Van Bommel meteen tegen elkaar

Smullen in België: Buijs en Van Bommel meteen tegen elkaar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juni 2022 – Mark van Bommel en Danny Buijs beginnen hun avonturen in de Jupiler Pro League met een onderling treffen. De Nederlandse trainers streken deze zomer neer in België en openen het seizoen op zondag 24 juli met een wedstrijd tussen KV Mechelen en Antwerp.

Over iets meer dan een maand trappen de ploegen van Buijs en Antwerp af in het AFAS Stadion Achter de Kazerne. De werkgever van Buijs besloot het afgelopen seizoen op de zevende plek en bereikte de kampioensgroep niet. Dat lukte de nieuwe club van Van Bommel wel. Antwerp speelde echter geen rol in de titelstrijd en eindigde op de vierde plaats van de Jupiler Pro League.

Buijs (40) vond in Mechelen zijn nieuwe uitdaging nadat zijn contract bij FC Groningen niet werd verlengd. Van Bommel (45) zat een tijdje zonder club. Hij werkte bij PSV en VfL Wolsfsburg, maar werd bij beide clubs ontslagen. Marc Overmars haalde hem daarop naar Antwerpen om aan de slag te gaan in het Bosuil Stadion. Daar zijn de verwachtingen voor het nieuwe seizoen hoog.

Het seizoen in de Belgische competitie wordt op vrijdag 22 juli geopend met een wedstrijd tussen Standard Luik en KAA Gent. Landskampioen Club Brugge begint met een pittige thuiswedstrijd tegen KRC Genk. Tot slot trapt ook RSC Anderlecht het nieuwe voetbaljaar af voor eigen publiek. In Brussel zal KV Oostende de tegenstander zijn tijdens de seizoensouverture.

Reacties

gerelateerd