Kishna laat ADO achter zich: "Buitenland blijft aan me trekken"

Kishna laat ADO achter zich: "Buitenland blijft aan me trekken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juni 2022 – Ricardo Kishna lijkt de Nederlandse velden deze zomer achter zich te gaan laten. De aanvaller heeft een aanbieding om langer bij ADO Den Haag naast zich neergelegd. Kishna richt zich in de zoektocht naar een nieuwe werkgever op een club in het buitenland.

Kishna slaagde er vorig seizoen op de valreep niet in om met ADO te promoveren naar de Eredivisie. Hij liet al weten te zullen vertrekken, maar de Hagenaars deden toch een aanbieding. "Het was een mooi gebaar van ADO en ik heb er zeker over nagedacht, maar ik wil nog een keer een buitenlandse avontuur aangaan. Er is interesse van clubs uit het buitenland, maar een keuze waar ik mijn carrière ga vervolgen heb ik nog niet gemaakt. Die keuze zal ik de komende periode gaan maken", aldus Kishna in gesprek met Omroep West.

ADO stelde Dirk Kuyt onlangs aan als nieuwe hoofdtrainer. Daarnaast gaat Daryl Janmaat nu aan de slag als technisch manager. "Er wordt intern hard gewerkt aan een sterk elftal en de plannen die zijn voorgehouden zien er ook oprecht goed uit, dat maakte ook echt dat ik er nog eens goed over na heb gedacht. Maar ik merk dat een buitenlands avontuur aan mij blijft trekken. Daarom vind ik het niet chique om ADO in de wachtkamer te laten wachten. ADO moet verder om een elftal te vormen dat mee kan doen om de prijzen."

De inmiddels 27-jarige Kishna werd geboren in Den Haag. Na te hebben gespeeld bij VUC, zette hij zijn eerste stappen op de velden van ADO. Vanuit Den Haag maakte hij de overstap naar Ajax, waarmee hij landskampioen van Nederland werd. De vleugelspeler verdiende een fraaie transfer naar Lazio, maar mede door blessures slaagde hij daar niet. Via Lille OSC kwam hij uiteindelijk terug bij ADO. Afgelopen seizoen kwam hij tot 24 wedstrijden. Daarin was de aanvaller goed voor vier doelpunten en elf assists.

Reacties

gerelateerd