DONE DEAL! Bayern München legt Mané voor drie seizoenen vast

DONE DEAL! Bayern München legt Mané voor drie seizoenen vast

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juni 2022 – Sadio Mané mag zich vanaf nu officieel speler van Bayern München. De aanvaller is woensdagmiddag namelijk gepresenteerd door zijn nieuwe werkgever. Mané heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2025 aan de landskampioen van Duitsland bindt.

"Ik ben erg blij dat ik eindelijk bij Bayern ben", vertelt Mané op de clubwebsite. "We hebben veel gesprekken gevoerd en ik had vanaf het begin veel interesse in deze grote club gehad. Ik heb dan ook niet getwijfeld. Dit is het juiste moment om deze stap te maken. Ik wil met deze club veel bereiken, ook internationaal. Tijdens mijn periode in Salzburg heb ik al veel van Bayern gevolgd."

Liverpool ontvangt op zijn beurt 32 miljoen euro voor de international van Senegal. Dat bedrag kan door eventuele bonussen nog oplopen tot 41 miljoen euro. Mané speelde de afgelopen zes seizoenen in het shirt van The Reds en beleefde met de club grote successen. In totaal pakte hij zes prijzen, waaronder de landstitel en de Champions League. Eerder speelde Mané bij FC Metz, RB Salzburg en Southampton.

Nu kunnen liefhebbers hem dus gaan bewonderen in de Allianz Arena. Daar is men zeer blij met de entree van de ervaren aanvaller. "Er komt nu een internationale topspeler naar Bayern toe", aldus technisch directeur Hasan Salihamidzic. "Hij heeft zijn stempelt al op de voetbalwereld gedrukt. We zijn trots dat we zo'n speler naar Bayern hebben kunnen halen. Hij pas perfect in de speelwijze van Julian Nagelsmann."

Reacties

gerelateerd