'Gakpo sluit vertrek niet uit, Sangaré wil graag bij PSV blijven'

'Gakpo sluit vertrek niet uit, Sangaré wil graag bij PSV blijven'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juni 2022 – PSV deed deze week al uitstekende zaken op het gebied van doelmannen. Toch zal trainer Ruud van Nistelrooij vooral benieuwd zijn wat sterkhouders Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré deze zomer gaan doen. De basiskrachten zullen ongetwijfeld worden begeerd door topclubs uit Europa.

Gakpo ligt nog tot medio 2025 vast in het Philips Stadion en de fans willen graag dat de geboren Eindhovenaar blijft. Die wens sprak Van Nistelrooij in een goed gesprek met de international van Oranje ook al uit. Toch is het volgens Voetbal International niet uitgesloten dat Gakpo deze zomer vertrekt bij zijn jeugdliefde. De aanvaller is momenteel zijn opties goed aan het afwegen.

Volgens VI is de kans op een vertrek van Gakpo toegenomen. De vleugelaanvaller zou kiezen voor een vergelijkbare route als Georginio Wijnaldum. De middenvelder liet PSV achter zich voor Newcastle United en kwam na jaren in het shirt van Liverpool uit bij Paris Saint-Germain. Gakpo overweegt om in eerste instantie ook voor de subtop te kiezen. Dat zou zijn kansen op speeltijd vergroten.

Van Nistelrooij sprak ook met middenvelder Sangaré, die tevens tot de zomer van 2025 vastligt. "Van Sangaré weet ik dat hij heel graag wil blijven, PSV is absoluut geen straf voor hem. Maar wij weten natuurlijk ook hoe de markt werkt. Als er clubs komen met de juiste financiële middelen, kan het moeilijk worden deze spelers te behouden", vertelde de nieuwe trainer van PSV in een interview.

Reacties

gerelateerd