Neymar stelt fans gerust na noodlanding met privéjet

21 juni 2022, 23:20

Neymar heeft in de nacht van maandag op dinsdag de schrik van zijn leven gehad. De sterspeler van Paris Saint-Germain was met zijn privéjet vanuit de Verenigde Staten onderweg naar São Paulo toen een probleem met de voorruit aan het licht kwam. Om drukverlies te voorkomen moest ter hoogte van Boa Vista een noodlanding worden gemaakt.

Naast Neymar waren ook onder anderen zijn vriendin Bruna Biancardi, zijn zus Rafaella en enkele vrienden aan boord van de privéjet. Zij zijn allemaal ongedeerd uit het toestel gestapt. "Ik wil iedereen bedanken voor de berichten en zeggen dat alles goed gaat. We zijn alweer onderweg naar huis, het was alleen even schrikken", stelt Neymar via Instagram zijn fans gerust.

Neymar heeft bij Paris Saint-Germain een seizoen achter de rug waarin hij zijn topniveau zelden haalde. Door blessureleed miste hij zo'n beetje de helft van de wedstrijden. In totaal kwam Neymar 28 keer in actie voor de Parijzenaars, waarin hij goed was voor dertien doelpunten en acht assists. Zijn contract bij PSG loopt nog door tot de zomer van 2025.

Het is nog maar de vraag of Neymar dat contract gaat uitdienen. De Braziliaanse aanvaller wordt steeds vaker in verband gebracht met een vertrek uit het Parc des Princes. Paris Saint-Germain zou niet helemaal onwelwillend tegenover een verkoop van de Braziliaan staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen