Dit bedrag zou Ajax verlangen voor Lisandro Martínez

21 juni 2022, 16:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lisandro Martínez valt in de smaak bij de Engelse top. Zowel Arsenal als Manchester United zou de Argentijnse verdediger willen overnemen van Ajax. De Amsterdammers laten Martínez echter niet zonder slag of stoot gaan. Fabrizio Romano claimt te weten wat Ajax verlangt voor de begeerde linkspoot.

In de podcast Qué Golazo bevestigt Romano dat zowel Arsenal als Manchester United jaagt op Martínez. Bij Arsenal staat de Argentijnse verdediger bovenaan het wensenlijstje. De Londense club meldde zich onlangs bij Ajax en was bereid een bod van dertig miljoen euro uit te brengen, maar Ajax wil meer geld zien.

Eigenlijk wil de kampioen van de Eredivisie Martínez helemaal niet laten gaan. Maar áls het tot een transfer komt, dan moet de verdediger Ajax 45 à 50 miljoen euro opleveren. Manchester United heeft Martínez ook in het vizier. Aanvankelijk richtte de club van Erik ten Hag zijn pijlen op een andere verdediger van Ajax: Jurriën Timber. De Oranje-international lijkt echter niet haalbaar: hij zou met het oog op het WK deze zomer niet van club willen wisselen.

Naast Martínez en Timber staat ook Antony er goed op. Hij is eveneens in beeld bij Manchester United. Ajax wil dit drietal echter niet laten gaan. Voetbal International verzekerde maandag dat Martínez, Timber en Antony alleen bij 'krankzinnig hoge bedragen' de Johan Cruijff ArenA mogen verlaten.

Lees ookAjax bereikt akkoord over Haller

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen