PSV pakt door en bereikt akkoord met Wolves over Hoever

21 juni 2022, 16:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV pakt flink door op de transfermarkt: de Eindhovenaren gaan in navolging van Boy Waterman en Walter Benítez ook Ki-Jana Hoever (20) op korte termijn presenteren. Er is een akkoord bereikt met zijn werkgever Wolverhampton Wanderers. Details over hoe de contructie er exact uit komt te zien, is nog niet bekend.

Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en Voetbal International dinsdag althans. Volgens het regionale dagblad gaat het om een huurperiode van de rechtsback annex centrale verdediger. Of er daarbij ook een koopoptie is bedongen, is niet bekend al is dat volgens het weekblad wel een constructie die 'voor de hand ligt'. Zeker is dat hij woensdag naar Nederland komt om de medische keuring te ondergaan.

Hoever ligt nog tot en met 2025 vast bij The Wolves, dat ooit bijna tien miljoen euro voor hem aan Liverpool betaalde. Als er een koopoptie is bedongen, dan zal die daar vermoedelijk niet ver onderzitten. Met 25 officiële wedstrijden in het eerste elftal zat een basisplaats er komend seizoen nog niet in, waardoor PSV hem kan huren van de Engelse subtopper.

Lees ookPSV wil financieel vruchten plukken van Duitse exodus

PSV laat Müller gaan

Overigens zijn er niet alleen inkomende transfers te melden, want PSV heeft dinsdag officieel afscheid genomen van Vincent Müller. De goalie kwam op verzoek van trainer Roger Schmidt naar het Philips Stadion, maar heeft geen voorname rol gespeeld. De sluitpost vervolgt zijn loopbaan in de 3. Bundesliga bij MSV Duisburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen