West Ham heeft enorm bedrag over voor voormalig Vitesse-spits

21 juni 2022, 12:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Armando Broja lijkt zich op te mogen maken voor een volgende stap in zijn carrière. De oud-spits van Vitesse staat in de belangstelling van verschillende clubs uit de Premier League, waarvan West Ham United momenteel het meest concreet lijkt te zijn.

Dat meldt onder meer de Engelse tak van Sky Sports. Volgens het Britse medium heeft West Ham United op dit moment de beste papieren voor het contracteren van de twintigjarige spits. The Hammers zullen echter snel moeten handelen, aangezien Everton, Leeds United, Napoli en ook Atalanta Bergamo de aanvalsleider uit Albanië op hun lijstje hebben staan.

Na een succesvolle verhuurperiode bij Vitesse streek Broja bij Southampton neer, waarvoor hij in het afgelopen seizoen zes keer tot scoren kwam. Geen indrukwekkende statistieken, maar Broja is bij verschillende clubs wel positief opgevallen. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Southampton volgend seizoen nog over de jonge spits beschikt,

Aangezien de strijd om de voormalig-aanvaller van Vitesse is losgebarsten, wil West Ham United snel doorpakken. De Engelse club, die het dit seizoen nog schopte tot de halve finale van de Europa League, is bereid om 35 miljoen euro neer te leggen voor de Albanese aanvaller. Broja moet in het Londen Stadium voor extra aanvallende opties zorgen bij trainer David Moyes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen