Pijnlijke fout: medewerker rijdt miljoenenauto Ronaldo aan gort

21 juni 2022, 10:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een pijnlijke fout van een medewerker van Cristiano Ronaldo: die heeft een peperdure auto van de Portugees maandag aan gort gereden. De bewuste Bugatti Veyron werd door een van zijn medewerkers frontaal tegen een muur gestuurd, waarbij de bolide behoorlijk wat schade opliep.

Tijdens een vakantie op Mallorca gebeurde het ongeval, waarbij gelukkig niemand gewond raakte. Ronaldo had onder meer deze auto meegenomen naar zijn vakantieadres op Mallorca, maar een van zijn medewerkers was erin gaan rijden. Of hij dat met of zonder toestemming deed van de Portugees, is overigens niet bekend.

Maar maandagmiddag stuurde hij de auto, die in de boeken staat voor een waarde van iets meer dan twee miljoen euro, tegen een muur aan, waarbij hij behoorlijk wat schade berokkende aan zowel de auto als ook de muur. Waarom hij de macht over het stuur verloor, is nog niet bekend.

Lees ookRonaldo komt in vakantie met duidelijk signaal richting Ten Hag

Het ongeval gebeurde in de omgeving van Sa Coma, een vakantieparadijs op Mallorca, waar Ronaldo vermoedelijk bivakkeert. Na het ongeluk bleek dat auto op naam te staan van de Portugese superster van Manchester United, maar zelf zat hij dus niet in de auto. Hoe de aanvaller reageerde op het nieuws, is niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen