'PSG en Galtier naderen akkoord en megadeal staat direct op stapel'

21 juni 2022, 09:50

Paris Saint-Germain hoopt spoedig Cristophe Galtier te presenteren als nieuwe hoofdtrainer. De club uit Parijs nadert volgens het Franse L'Equipe een akkoord met de trainer van OGC Nice, die Mauricio Pochettino moet opvolgen. Daarnaast hoopt Paris Saint-Germain Milan Škriniar op te pikken bij Internazionale.

Met een aanstaande trainesrwissel en een hoop transfers, lijkt het een interessante transferzomer te gaan worden in Parijs. Dat Mauricio Pochettino zou vertrekken bij PSG leek al vast te staan, alleen de coach die hem zou gaan opvolgen nog niet. Dat lijkt nu definitief nu de 55-jarige Galtier te worden, die in 2021 met LOSC Lille verrassend kampioen van Frankrijk werd. De landskampioen van Frankrijk is dichtbij een akkoord met OGC Nice.

Samen met technisch directeur Luis Campos, die ook overkomt van OGC Nice, moet Galtier voor de nodige veranderingen gaan zorgen bij Paris Saint-Germain. In samenspraak zouden de eerste aankopen al zijn gedaan, want middenvelders Renato Sanches en Vitinha, die uit de koker van Campos en Galiter komen, lijken te gaan vertrekken naar Parijs.

Škriniar

Daarnaast hoopt de regerend kampioen van Frankrijk ook Škriniar aan te trekken. De centrumverdediger moet overkomen van Internazionale, dat hem echter niet zo makkelijk laat gaan. Volgens Fabrizio Romano is het eerste bod van PSG op de Slowaak afgewezen, maar de Franse club geeft niet op. Met een bod van zestig miljoen euro hopen de Fransen de 27-jarige verdediger naar Parc des Princes te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen