Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Frenkie-soap rond United goed nieuws voor Ajax én Feyenoord

Frenkie-soap rond United goed nieuws voor Ajax én Feyenoord

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 juni 2022 – Manchester United legt de volledige transferfocus eerst op Frenkie de Jong. De Premier League-club gaat spoedig een vernieuwd bod uitbrengen op de Nederlandse middenvelder van FC Barcelona. Hoewel ook Ajax-buitenspeler Antony op het wensenlijst staat, ligt de volledige focus eerst op de komst van De Jong.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano dinsdag althans. Volgens de journalist heeft Manchester United naast in Frenkie de Jong ook belangstelling voor de buitenspeler van Ajax, maar richt de Engelse grootmacht eerst de blik volledig op De Jong. Eerder werd al duidelijk dat met het oog op de beschikbare 140 miljoen euro de deal met de oud-Ajacied cruciaal is voor de rest van de deals.

Daarom hoeft Ajax voorlopig niet te vrezen voor een vertrek van Antony, die ook in de picture is bij Ten Hag. De coach ziet echter eerst dat Manchester United binnenkort een nieuw bod gaat uitbrengen op De Jong, waarover de gesprekken met FC Barcelona momenteel in volle gang zijn. Volgens Romano zijn de gesprekken in een 'cruciale fase' momenteel.

Lees ook: Cruciale weken voor Barça: deze spelers moeten naar Camp Nou komen

Manchester United vindt andere linksback
Verder kwam Sky Sports maandag met het nieuws dat Manchester United ook belangstelling heeft in David Raum. De 24-jarige linksachter van 1899 Hoffenheim brak vorig seizoen door in de Bundesliga en werd daarmee ook Duits international. Manchester United ziet in hem een versterking voor de achterhoede, waarvoor eerder Feyenoord Tyrell Malacia in beeld was. Over Luke Shaw en Alex Telles zou de Nederlander niet tevreden zijn, al ligt de absolute prioriteit op de transfermarkt nog niet direct op die plek. 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd