Real-aanwinst Rüdiger maakt zichzelf direct razend populair

20 juni 2022, 16:30

Hoewel Real Madrid in het afgelopen seizoen landskampioen werd én de Champions League won, is het niet van plan om rustig achterover te gaan leunen. De Koninklijke greep weliswaar naast Kylian Mbappé, maar haalde in de persoon van Aurélien Tchouaméni alsnog een Franse smaakmaker naar Madrid. In een eerder stadium werd Antonio Rüdiger al vastgelegd. De Duitser heeft niet veel tijd nodig gehad om zichzelf populair te maken.

Rüdiger was in het afgelopen seizoen niet weg te denken uit de basiself van Chelsea. Maar de achterban van de Londense grootmacht moest gaandeweg de tweede seizoenshelft desondanks alvast wennen aan een Chelsea zonder Rüdiger. De Duitser was immers in het bezit van een aflopend contract en door de strenge sancties gericht aan het adres van toenmalig eigenaar Roman Abramovich, was verlengen geen optie. Dat Rüdiger Chelsea transfervrij zou gaan verlaten, stond dus vast. Het was enkel nog de vraag wie zijn nieuwe werkgever zou worden.

De keuze viel uiteindelijk op Real Madrid. Rüdiger had echter ook voor de overstap naar de rivaal kunnen kiezen. "Er was interesse van FC Barcelona, maar ik liet mijn zaakwaarnemer al snel weten dat ik alleen naar Real wilde'', vertelde hij maandagmiddag bij zijn presentatie in het Santiago Bernabéu. Als speler van Real Madrid krijgt hij de kans om misschien wel de grootste wedstrijd in het mondiale clubvoetbal te spelen. "Ik kijk ernaar uit om voortaan zelf in El Clásico te spelen en niet voor de tv te zitten.'' Volgens de Duitser bestaat er geen twijfel over: "Het is de grootste wedstrijd die er is.''

Pepe

In Madrid gaat Rüdiger naar alle waarschijnlijkheid het centrale duo vormen met Éder Militão, die twee seizoenen geleden het stokje overnam van Sergio Ramos. De Spanjaard, die in de zomer van 2021 transfervrij de overstap maakte naar Paris Saint-Germain, droeg maar liefst 671 keer het shirt van Real Madrid. Maar het is niet Ramos die de meeste indruk heeft gemaakt op Rüdiger. "Real heeft veel topverdedigers gehad, maar als ik er één moet kiezen, is het Pepe. Hij heeft als verdediger kwaliteiten die ik enorm kan waarderen. Ik hoorde altijd dat hij op het veld een beest is, maar daarbuiten ontzettend vriendelijk'', is de aanwinst lovend over de Portugees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een mooie aanwinsten allemaal Real gaat weer kapot maken volgend seizoen!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen