Witte rook is aanstaande: Götze krijgt ruimte transfer af te ronden

20 juni 2022, 15:14   Bijgewerkt: 21 juni 2022, 17:48

Mario Götze ontbreekt maandagmiddag op de eerste training van het seizoen bij PSV. De spelmaker heeft de ruimte gekregen om een transfer naar een andere club af te ronden, zo meldt de Eindhovense club via de officiële kanalen. Maximiliano Romero en Vincent Müller ontbreken om dezelfde reden op De Herdgang.

Het nieuws rond Götze stapelt zich in rap tempo op. Alles wijst erop dat de dertigjarige Duitse middenvelder zijn loopbaan vervolgt bij Eintracht Frankfurt. Duitse media meldden zondagavond dat Götze een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de winnaar van de Europa League. Vanochtend werd ook duidelijk dat Eintracht de afkoopclausule in het contract van Götze bij PSV [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/403524/transfersom-voor-mario-gotze-valt-wat-hoger-uit-dan-verwacht/,_blank,gaat activeren].

Romero is op weg naar Racing Club. Vorige week pakte de aanvaller naar verluidt het vliegtuig naar Argentinië om zich medisch te laten keuren. Het is nog niet duidelijk welke constructie PSV en Racing Club hebben afgesproken. In Argentinië wordt beweerd dat Romero voor anderhalf jaar wordt verhuurd. PSV heeft deze berichtgeving nog niet bevestigd.

Veel spelers ontbreken nog

Naast Götze, Romero en Müller ontbreken ook Jordan Teze, Cody Gakpo, Érick Gutiérrez, Ritsu Doan, Ibrahim Sangaré (allen langer vakantie), en Olivier Boscagli, Phillipp Mwene, Carlos Vinicius, André Ramalho en Mauro Júnior (allen geblesseerd) maandag bij de eerste training van PSV. Derrick Luckassen, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Karagümrük, staat wel op het trainingsveld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen