'Bazoer kan Eredivisie achter zich laten voor avontuur in Duitsland'

19 juni 2022, 21:45

Riechedly Bazoer kan zijn loopbaan deze zomer gaan vervolgen in de Bundesliga. De verdediger annex middenvelder laat Vitesse transfervrij achter zich en heeft de clubs voor het uitkiezen. Borussia Mönchengladbach is momenteel een van de grootste kanshebbers.

De 25-jarige Bazoer trekt de deur bij Vitesse na drie seizoenen achter zich dicht. De zesvoudig international van Oranje heeft zichzelf in Arnhem weer op de kaart gezet en werd gelinkt aan meerdere clubs. Zo was Bazoer een half jaar geleden hard op weg naar Feyenoord en ook PSV werd genoemd als mogelijke bestemming. Verder kwam de interesse uit Frankrijk, Duitsland en Italië.

Toch begint het er steeds meer op te lijken dat Bazoer terugkeert naar de Bundesliga. In de competitie speelde hij eerder al namens VfL Wolfsburg en volgens het Duitse medium BILD is Borussia Mönchengladbach nu bijzonder geïnteresseerd. Gladbach werd afgelopen seizoen tiende in de Bundesliga en ziet in Bazoer een welkome versterking voor het hart van de defensie.

De Duitsers zijn al in gesprek met Bazoer en hopen Olympique Marseille af te troeven. Bazoer komt uit de jeugdopleiding van PSV, maar debuteerde in het profvoetbal namens Ajax. Vervolgens speelde hij ook voor Wolfsburg, FC Porto, FC Utrecht en de afgelopen drie jaar dus bij Vitesse. Onder trainer Thomas Letsch was hij een belangrijke schakel in het GelreDome.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen