Kampioen van Polen sorteert alvast voor op entree Van den Brom

20 juni 2022, 15:18

John van den Brom gaat maandag beginnen aan zijn avontuur als trainer van Lech Poznan. De 56-jarige oefenmeester is inmiddels geland op Poolse bodem en wordt snel gepresenteerd als nieuwe oefenmeester van de club. Lech Poznan kroonde zich afgelopen seizoen tot kampioen van de Ekstraklasa.

Via Twitter plaatst Lech Poznan een foto van Van den Brom op het vliegveld. Daar stapte hij zondagmiddag uit het vliegtuig. Maandag wordt de Nederlandse coach gepresenteerd door zijn nieuwe werkgever. Van den Brom zet dan ook meteen zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. Met Lech Poznan gaat hij proberen de tweede landstitel op rij te pakken in Polen.

Van den Brom moet meteen aan de slag met zijn nieuwe club. Na zijn presentatie gaat hij namelijk direct met zijn ploeg op trainingskamp naar Opalenica. Van den Brom is in Poznan de opvolger van Maciej Skorza, die zijn taken als hoofdtrainer om persoonlijke redenen moest neerleggen. Van den Brom kwam afgelopen donderdag vervolgens tot een akkoord met de achtvoudig kampioen.

Voor de Nederlander is het zijn vierde avontuur buiten Nederland. Hij was in België werkzaam bij RSC Anderlecht en KRC Genk. Dit seizoen stond hij heel kort voor de groep bij Al-Taawoun, een club uit Saoedi-Arabië. In Nederland werkte tweevoudig Oranje-international Van den Brom als hoofdtrainer achtereenvolgens bij AGOVV, ADO Den Haag, Vitesse, AZ en FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen