'United gaat na intern overleg nieuwe poging wagen voor De Jong'

19 juni 2022, 19:01

Manchester United is nog steeds van plan om ver te gaan om Frenkie de Jong naar Engeland te halen. De topclub uit de Premier League zag een eerste bod op de middenvelder echter afgewezen worden door FC Barcelona. Het lijkt er nu op dat United snel met een verbeterde aanbieding komt.

De interesse van United in De Jong is natuurlijk geen geheim meer. De nieuwe club van manager Erik ten Hag is de voornaamste kandidaat om de ex-Ajacied over te nemen van Barcelona. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano wordt er momenteel bij United flink vergaderd over een nieuw bod. Dat lijkt er in de komende dagen zo goed als zeker van te gaan komen.

De gesprekken tussen United en Barcelona zijn nog altijd in volle gang. De Engelsen deden al een aanbieding van zestig miljoen euro en dag bedrag kon door bonussen zelfs oplopen tot tachtig miljoen euro. De Catalanen gooiden dat echter in de prullenbak en willen naar verluidt in totaal honderd miljoen euro hebben. Dat zou eventueel ook via bonussen kunnen zijn. In de tussentijd wacht De Jong geduldig af.

Hij is momenteel op vakantie na een lang seizoen. De dribbelaar hoeft niet per se weg bij Barcelona en wil graag in de Champions League spelen. Dat kan wel in Camp Nou, maar komend seizoen niet op Old Trafford. Aan de andere kant kan Barcelona de miljoenen goed gebruiken en staat De Jong niet onwelwillend tegenover een hereniging met Ten Hag, die hij nog kent van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen