'Juventus gunt ex-Groninger na topjaar kans in Europese top'

19 juni 2022, 17:06

Filip Kostic lijkt zich op te kunnen maken voor een zeer fraaie transfer. De aanvaller van Eintracht Frankfurt staat namelijk hoog op het verlanglijstje van Juventus. De grootmacht uit Turijn wil hem graag oppikken bij de winnaar van de Europa League.

Juventus is op zoek naar een vervanger voor Paulo Dybala, die transfervrij de deur van het Allianz Stadium uit gaat lopen. Volgens het Duitse medium SPORT1 is De Oude in de zoektocht naar een aanvaller uitgekomen bij Kostic. De international van Servië won afgelopen seizoen met Eintracht Frankfurt de Europa League en heeft een uitstekend voetbaljaar achter de rug.

Kostic (29) kan in Turijn naar verluidt 2,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Het is nu afwachten of de clubs er uit gaan komen. Kostic heeft immers nog een contract tot medio 2023 en Eintracht wil geld zien. De club denkt aan een bedrag van twintig miljoen euro, terwijl 12,5 miljoen euro heeft geboden. De verwachting is dat de handen bij 17,5 miljoen euro geschud zullen worden.

De Servische aanvaller stond vier seizoenen onder contract in Frankfurt. Eerder was hij op Duitse bodem twee jaar actief bij VfB Stuttgart en verdedigde hij twee seizoenen de clubkleuren van Hamburger SV. Tussen 2012 en 2014 was Kostic te bewonderen bij FC Groningen, waae hij een keer werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Hij begon zijn loopbaan bij FK Radnicki 1923.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen