Ronaldo komt in vakantie met duidelijk signaal richting Ten Hag

19 juni 2022, 16:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo lijkt er naar uit te kijken om binnenkort aan de slag te gaan met manager Erik ten Hag. De routinier van Manchester United heeft momenteel vakantie, maar dat weerhoudt hem er niet van om flink te blijven trainen. Dat liet hij aan zijn volgers weten via Twitter.

De superster uit Portugal plaatste een foto vanuit de sportschool en lijkt klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Onder Ten Hag moeten de hoge verwachtingen in Manchester weer eens worden waargemaakt. Tijdens het afgelopen voetbaljaar speelden The Red Devils op geen enkel gebied een serieuze rol in de strijd om de prijzen. Dat moet vanaf nu anders gaan op Old Trafford.

Het was in eerste instantie twijfelachtig of de 37-jarige Ronaldo voor zou komen in de plannen van Ten Hag. De nieuwe manager maakte aan die onzekerheid snel een einde. De recordinternational van Portugal ligt nog een jaar vast bij zijn club en wil zijn tweede periode in Manchester succesvol afsluiten. Afgelopen seizoen kwam hij tot 24 doelpunten in 38 wedstrijden.

Ten Hag nam tot nu toe al afscheid van Paul Pogba, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata en Lee Grant. Zij vertrokken allemaal transfervrij bij United. Ronaldo krijgt dus wel een kans om zich in de basis van de nieuwe trainer te knokken. United begint het seizoen van de Premier League op zondag 8 augustus met een thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe is dit in hemelsnaam nieuws!?! Die kerel flext elk kwartier halfnaakt op z'n socials 👎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen