Feyenoord krijgt nul op rekest bij Twente na 'niet serieus' bod

19 juni 2022, 13:49

FC Twente heeft een openingsbod ontvangen van Feyenoord voor verdediger Mees Hilgers. De Tukkers nemen de poging van technisch directeur Frank Arnesen gezien het geboden bedrag echter niet echt serieus. De verwachting is dan ook dat de achterhoedespeler in Enschede zal blijven in deze transferzomer.

Dat schrijft TC/Tubantia zondagmiddag over de poging van de Rotterdammers. Technisch directeur Jan Streuer heeft het bod in goede ontvangen, maar neemt het niet echt serieus en verwacht dan ook dat Hilgers gewoon bij FC Twente blijft komend seizoen. "En dat is ook beter voor hem. Hij heeft net één jaar in de Eredivisie gespeeld", stelt Streuer over de twintigjarige voetballer.

Hilgers heeft nog slechts een contract voor één seizoen, maar wel met de cluboptie voor nog een extra jaar, waardoor feitelijk zijn contract tot 2024 afgekocht moet worden. Hoeveel Feyenoord wil betalen voor de achterhoedespeler, is niet bekend. Wat FC Twente, dat hem in 2011 in de opleiding kreeg en dus zelf opgeleid heeft, voor Hilgers zou willen ontvangen is eveneens niet publiekelijk bekend.

Lees ookHilgers sprak met Feyenoord: "Ze zijn wel écht geïnteresseerd"

Statistieken Hilgers

Hoewel de rechtspoot in het verleden weleens werd vergeleken met Jurriën Timber en door Ricky van Wolfswinkel werd getipt in De Kuip, verloor Hilgers vorig seizoen nadat hij een blessure opliep zijn basisplaats. In het restant van het seizoen moest hij Julio Pleguezuelo voor zich dulden, waardoor de teller qua officiële wedstrijden in het eerste van Twente op slechts 27 wedstrijden staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen