'Ajax-verdediger Martinez blijft absoluut toptarget van Arsenal'

19 juni 2022, 08:33

Arsenal blijft de zomerse komst van verdediger Lisandro Martinez pushen. Hij is bijna het grootste transfertarget voor The Gunners momenteel. Ajax heeft het eerste bod op de Argentijn, dat zo'n dertig miljoen euro zou bedragen, echter afgewezen.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano houdt de interesse van Arsenal zeker aan en blijven ze inzetten op de komst van de verdediger. De Premier League-club werkt na de komst van middenvelder Fabio Vieira (FC Porto) aan een volgende toptransfer en de club kiest bewust voor iets jongere spelers, die jarenlang meegaan én kunnen stijgen in waarde.

In die categorie valt ook Manchester City-aanvaller Gabriel Jesus, in wie Arsenal ook veel toekomst ziet. Volgens journalist Romano is de Braziliaan zelfs een nog hogere prioriteit dan de verdediger van Ajax. Ook Raphinha was een van de spelers die concreet werd gelinkt aan Arsenal, maar voor de buitenspeler van Leeds United, dat 55 miljoen euro voor hem wil ontvangen, is volgens de transfergoeroe nog geen bod gedaan.

Lees ook'Man United baalt: Timber verkiest Ajax boven reünie met Ten Hag'

Vraagprijs Martinez

Met wat voor een bedrag Ajax wel akkoord gaat voor Martinez is niet bekend. Volgens zowel Romano als eerder al The Athletic is het bod van dertig miljoen euro dus afgewezen door de Amsterdammers, omdat ze hem in de Johan Cruijff Arena graag willen behouden. Met een nog tot 2025 lopend contract is de onderhandelingspositie van Ajax wel erg sterk. Wat de persoonlijke voorkeur van Martinez is, is niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon nog en jaar bij Ajax houden, is TE belangrijk en zeker als Nico weg gaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen