'PSG activeert clausule: wederom teleurstelling voor Ten Hag'

18 juni 2022, 23:42

Erik ten Hag weet nog niet of Leandro Paredes zich deze zomer bij de selectie van zijn Manchester United zal voegen. De club was geïnteresseerd in de Argentijn, maar Paris Saint-Germain heeft een eventuele transfer zaterdagavond een stuk moeilijker gemaakt. Door een eerder nog niet bekende clausule in zijn contract ligt Paredes nu nog een jaar langer vast.

Dat schreef het Franse L'Équipe zaterdagavond. Paredes lag vast tot 2023, zo werd ook door Paris Saint-Germain gecommuniceerd. Daardoor mocht United hopen op een relatief lage transfersom, omdat hij anders een jaar later gratis kon vertrekken. Dat is dus echter niet meer aan de orde. Via een clausule die eerder nog niet naar buiten was gebracht, is de verbintenis nu automatisch verlengd tot medio 2024.

Dat wil overigens niet zeggen dat een transfer nu uitgesloten is. Nog altijd is Paredes een van de spelers die bij een goed bod mogen vertrekken van PSG. Zelf heeft de 27-jarige middenvelder niet per se een vertrekwens, maar volgens berichtgeving in de Franse media is er wel veel interesse. Naast Manchester United worden ook Juventus en AS Monaco genoemd, terwijl afgelopen winter ook Internazionale al interesse toonde.

Manchester United

Voor Manchester United is de verlenging - en daardoor het hogere prijskaartje - van Paredes het volgende slechte nieuws. Eerder op de dag werd al duidelijk dat er een streep kon door de namen van Jurriën Timber en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/403472/eriksen-kiest-tussen-huidige-en-oude-club-streep-door-man-united/,_blank,Christian Eriksen]. Timber kiest naar verluidt voor een langer verblijf bij Ajax, terwijl Eriksen uiteindelijk zal beslissen tussen Brentford en Tottenham Hotspur. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen