Hinteregger ziet Götze graag als ploeggenoot; nieuwe poging uit Miami

18 juni 2022, 22:55

Mario Götze heeft de clubs voor het uitkiezen. De Duitser ligt bij PSV nog vast tot medio 2024, maar zijn gelimiteerde afkoopsom van vier miljoen euro is voor veel clubs aantrekkelijk. Bij Eintracht Frankfurt, een van de geïnteresseerde clubs, zou Oostenrijker Martin Hinteregger zou Götze maar wat graag als teamgenoot verwelkomen. 

"Ik ken hem niet persoonlijk, maar als speler zou hij perfect bij ons passen", oordeelde Hinteregger in gesprek met Sky Sports Deutschland. "Hij is precies het type speler dat we nodig hebben en dat we vorig jaar met Amin Younes zijn kwijtgeraakt." De oud-Ajacied vertrok afgelopen winter naar het Saoedi-Arabische Al-Ettifaq.

Eintracht Frankfurt kan echter op de nodige concurrentie rekenen. Inter Miami, de club van David Beckham, behoorde al tot de geïnteresseerde clubs en zou volgens Amerikaanse media opnieuw in gesprek zijn met de speler. Daarbij is de club inmiddels bereid om zijn salariseisen meer tegemoet te komen dan in eerdere onderhandelingen.

Tot voor kort leek het er nog op dat het Benfica van Roger Schmidt de beste papieren had om Götze vast te leggen, maar na stroeve salarisonderhandelingen is het de vraag of de Portugese club überhaupt nog interesse heeft. AC Milan maakt het lijstje met geïnteresseerde clubs compleet. De Italiaanse kampioen kan Götze - net als Eintracht Frankfurt - Champions League-voetbal bieden, iets waar de Duitser veel waarde aan hecht in zijn keuze.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen