'Nog een concurrent voor Wijnaldum: PSG aast op Renato Sanches'

18 juni 2022, 22:02

De kans is groot dat Renato Sanches deze zomer een toptransfer maakt. De Portugees stond al in de belangstelling van AC Milan, maar ook Paris Saint-Germain heeft zich inmiddels in de strijd gemengd. Hij zou de tweede versterking op het middenveld moeten worden voor de Franse grootmacht.

De club was al bezig om Sanches' landgenoot Vitinha over te nemen van FC Porto. Volgens transferexpert Fabrizio Romano lijkt hij spoedig een vijfjarig contract te gaan tekenen, terwijl dus ook Sanches nu in beeld is geraakt. Luis Campos, de nieuwe sportief directeur van PSG, zou zeer gecharmeerd zijn van de 24-jarige middenvelder. Eerder was Campos ook degene die Sanches naar zijn huidige club Lille haalde.

De interesse van Paris Saint-Germain heeft grote gevolgen voor AC Milan, dat ook nog de hoop had om Sanches vast te leggen. De Italiaanse landskampioen was al sinds januari akkoord met Sanches zelf, maar is niet bereid om aan de vraagprijs van dertig miljoen euro te voldoen. PSG kan dat bedrag wel betalen en ligt nu dus op pole position voor de komst van het voormalig wonderkind. 

Wijnaldum

Intussen ziet Georginio Wijnaldum zijn toch niet erg rooskleurige perspectief bij PSG alleen maar slechter worden. Met Vitinha kwam er dus al nog een concurrent op het middenveld bij, en ook Sanches wordt voor zijn positie gehaald. De vraag is of zijn kansen onder Christophe Galtier, die zeer waarschijnlijk de nieuwe trainer van de club zal worden, zullen toenemen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen