'Falso!': Mexicaanse club spreekt zich uit na Luuk de Jong-geruchten

18 juni 2022, 20:37

Het Mexicaanse Toluca FC heeft op opvallende wijze van zich laten horen. De club zag hoe de Mexicaanse media werden volgeschreven met geruchten over de komst van Luuk de Jong, maar was niet blij met de meest recente berichtgeving. Op de eigen kanalen sprak het duidelijk van nepnieuws. 

Het ging om de berichten die zaterdag opdoken. Volgens verschillende media had Toluca met Sevilla een akkoord bereikt over de komst van De Jong, maar besloot de spits zelf op het laatste moment toch geen trek te hebben om naar Mexico te verhuizen. Er ging zelfs een screenshot rond waar te lezen was hoe de club zelf de situatie uitlegde en de woede op De Jong richtte. Hem werd verweten dat hij de club en het Mexicaanse voetbal belachelijk had gemaakt.

Dat screenshot was voor Toluca reden om zich uit te spreken. Het bleek namelijk helemaal niet afkomstig van de club zelf. 'FALSO!', schreef het met grote letters over het screenshot heen. Daarbij maakte het duidelijk dat alle officiële communicatie via de eigen kanalen verloopt, waar inderdaad niets over de deal met Sevilla of de actie van De Jong te lezen viel. 

PSV

Over de toekomst van De Jong is daarmee nog altijd niet veel bekend, behalve dat hij dus niet naar Mexico zal verhuizen. PSV hoopt nog altijd op een terugkeer van de spits die zijn doelpunten tussen 2014 en 2019 ook al in Eindhoven maakte. Naar verluidt hanteert Sevilla een vraagprijs van zes miljoen euro. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen