'Eriksen kiest tussen huidige en oude club; streep door Man United'

18 juni 2022, 19:39

Christian Eriksen heeft de keuzes waar hij komend seizoen speelt teruggebracht tot twee clubs. Erik ten Hag hoopte de oud-Ajacied naar verluidt te kunnen verwelkomen bij Manchester United, maar volgens The Athletic is dat inmiddels geen optie meer voor de Deen. Hij zal kiezen voor zijn huidige club Brentford of zijn oude club Tottenham Hotspur.

Daarbij lijkt Spurs de beste papieren te hebben, wat niet in de laatste plaats komt door de aanwezigheid van Antonio Conte. De twee werkten goed samen bij Internazionale en de trainer heeft er nooit een geheim van gemaakt onder de indruk te zijn van de middenvelder. Bovendien kan de club Eriksen Champions League-voetbal bieden. 

Dat laatste is bij Brentford, dat met een dertiende plaats in de Premier League weliswaar knap presteerde, uiteraard niet het geval. Wel zou Eriksen echter een goed gesprek hebben gehad met Brentford-trainer Thomas Frank. De club hoopte eerder al een antwoord te krijgen, maar snapt dat de speler zijn opties goed afweegt.

WK

Eriksen keerde afgelopen winter bij Brentford voor het eerst sinds zijn hartstilstand weer terug op het voetbalveld. Hij tekende er een contract voor zes maanden, waardoor hij nu dus weer transfervrij is. Zijn vaak uitgesproken doel is om met Denemarken actief te zijn op het WK van deze winter. The Athletic verwacht dat Eriksen ergens in de komende weken de knoop zal doorhakken. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen