Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Terug in Oranje én Europa: Overmars haalt Janssen naar Antwerp

Terug in Oranje én Europa: Overmars haalt Janssen naar Antwerp

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 juni 2022 – Vincent Janssen is officieel speler van het Belgische Antwerp FC. De transfer was al in aantocht sinds zijn terugkeer in het Nederlands elftal tijdens de afgelopen interlandperiode en werd zaterdagmiddag ook officieel bevestigd. De 28-jarige spits tekende in Antwerpen een contract voor vier seizoenen. 

Janssen komt over van het Mexicaanse CF Monterrey, waar hij de afgelopen drie seizoenen speelde. Hij lag er nog vast tot 2024, maar hoeveel Antwerp voor hem betaald heeft is niet bekend. Voor een spits legde Janssen in Mexico niet bijzonder indrukwekkende cijfers af (24 goals en vijf assists in 94 officiële wedstrijden voor de club), maar toch wist hij zich weer in de kijker te spelen bij het Nederlands elftal. Kort na zijn rentree daar volgt dus ook zijn rentree in het Europese clubvoetbal. 

Antwerp wordt de zesde club waar Janssen op het hoogste niveau voor zal uitkomen. Toen na zijn opleiding bij Feyenoord een doorbraak daar uitbleef, speelde hij achtereenvolgens voor Almere City, AZ, Tottenham Hotspur, Fenerbahce (huur) en Monterrey. De 28-jarige Heeschenaar is daarna zeventienvoudig international. 

Antwerp
Janssen is de tweede zomerversterking van Overmars bij Antwerp. Begin deze maand haalde hij de achttienjarige Ecuadoriaanse rechtsbuiten Anthony Valencia van Independiente del Valle naar Antwerpen. Bij de nummer vier van België komt hij uiteraard ook samen te werken met Mark van Bommel en diens Nederlandse staf. 

Zie ook: Van Gaal over Janssen-transfer: "Misschien komt dat door ons"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd