Dembélé doet onthulling in gesprek met fan: "Ik blijf bij Barcelona"

18 juni 2022, 15:51

Ousmane Dembélé blijft bij FC Barcelona. Dat vertelde hij althans aan een fan van de club in een video die op social media de ronde doet. Daar vertelt hij een supporter vanuit zijn auto dat hij op zijn plek zit bij de club.

Op de video is te zien hoe de fan vanuit zijn eigen auto de Fransman aanspreekt. Hij vroeg hem of hij bij Barcelona blijft, waarop de voetballer met 'ja' antwoordde. Toen de filmer vervolgens begon over het naar verluidt geïnteresseerde Chelsea: "Ik voel me goed bij Barcelona."

Hoewel de teksten van Dembélé veelzeggend zijn, is het nog altijd afwachten of hij ook definitief zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij Barça zal zetten. Vooralsnog loopt hij eind deze maand uit zijn contract bij de club. Spaanse media meldden twee weken geleden nog dat de laatste poging van Barcelona om zijn contract te verlengen mislukt was.

Chelsea

De transfervrije status van Dembélé wekte de afgelopen periode de interesse van veel clubs, maar van hen is - naast FC Barcelona - alleen Chelsea overgebleven. De laatste berichtgeving daarover was dat beide partijen in gesprek waren, maar dat The Blues niet aan zijn salariseisen konden voldoen. Dat gold echter ook voor de Catalanen zelf.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen