Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Sevilla bereikt akkoord, maar Luuk de Jong wijst transfer af'

'Sevilla bereikt akkoord, maar Luuk de Jong wijst transfer af'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 juni 2022 – De toekomst van Luuk de Jong lijkt niet in Mexico te liggen. De 31-jarige spits zou een transfer naar Toluca hebben afgewezen.

Dat melden bronnen aan de Mexicaanse tak van ESPN. Toluca en Sevilla bereikten naar verluidt een akkoord over een transfersom van vijf miljoen euro, maar de onderhandelingen met De Jong liepen op niets uit. De spits wil liever in Europa blijven voetballen.

Daarvoor heeft hij in elk geval een optie: PSV. De Eindhovenaren willen hun voormalig aanvoerder dolgraag inlijven, maar zitten in de wachtkamer. De vraagprijs van Sevilla werd deze week bekendgemaakt door het Eindhovens Dagblad: zes miljoen euro, een miljoen meer dan Sevilla en Toluca zouden zijn overeengekomen. Naast PSV zou in elk geval nog een onbekende Spaanse club De Jong willen aantrekken.

De Jong beschikt bij Sevilla over een contract dat nog één jaar doorloopt, maar bij de Andalusische club heeft hij geen toekomst meer. Vorig seizoen werd de Nederlandse spits verhuurd aan FC Barcelona. Waar hij aanvankelijk werd verguisd door het Catalaanse publiek, groeide hij in de tweede seizoenshelft uit tot publiekslieveling door meerdere belangrijke doelpunten te maken.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd