'Vraagprijs Feyenoord doet geïnteresseerd Marseille twijfelen'

18 juni 2022, 14:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luis Sinisterra speelt volgend seizoen mogelijk bij een club die hij het afgelopen seizoen met Feyenoord uitschakelde in de Conference League. Volgens L'Equipe is de 23-jarige aanvaller uit Colombia op de radar van Olympique Marseille verschenen.

Marseille hikt nog wel tegen de vraagprijs van Feyenoord voor Sinisterra aan. De Rotterdammers verlangen naar verluidt 25 miljoen euro voor de aanvaller die het voorbije seizoen zijn definitieve doorbraak in De Kuip beleefde. Er zijn meer clubs die Sinisterra op de korrel hebben. Zo gaan onder meer Napoli en Bayer Leverkusen zich mogelijk ook melden bij Feyenoord.

Feyenoord zal een vertrek van Sinisterra niet tegenhouden, zo vertelde technisch directeur Frank Arnesen deze week in het Algemeen Dagblad. "Jongens als Sinisterra, Senesi en Malacia lijken wel toe aan een stap, maar dan moet het wel voor alle partijen goed zijn. Is dat zo, dan staan we de spelers niet in de weg", liet Arnesen zich ontvallen. "Kökçü en Geertruida? Daar is ook belangstelling voor, maar die willen we heel graag langer houden."

Sinisterra kwam het afgelopen seizoen tot 23 doelpunten voor Feyenoord, waarvan zes in de Conference League. Eén daarvan maakte hij in de heenwedstrijd van de halve finale tegen Olympique Marseille. De Fransen eindigden het voorbije seizoen op de tweede plaats en kwalificeerden zich daarmee voor de groepsfase van de Champions League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Napoli is een betere club voor hem. O. Marseille daar wil je niet spelen met die geweldige fans.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen