Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Overmars mikt hoog en wil Van Bommel herenigen met Mertens'

'Overmars mikt hoog en wil Van Bommel herenigen met Mertens'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 juni 2022 – Marc Overmars is voornemens naast Vincent Janssen ook andere grote namen naar Antwerp FC te halen. Volgens Het Laatste Nieuws zijn Toby Alderweireld en Dries Mertens in beeld bij de ambitieuze Belgische club. Beide internationals zouden inmiddels zijn gepolst of zij een overstap naar De Bosuil zien zitten.

Voor Alderweireld ligt een lucratief contract klaar in Antwerpen. De 33-jarige verdediger kan net als Janssen een van de grootverdieners in de Belgische competitie worden. Op dit moment ligt Alderweireld nog tot de zomer van 2024 vast bij Al-Duhail in Qatar. In België wordt verwacht dat de transfer binnenkort wel rondkomt.

Naast Alderweireld moet ook Mertens de selectie van trainer Mark van Bommel versterken. De 35-jarige aanvaller beschikt bij Napoli over een contract dat aan het einde van de maand afloopt. Mogelijk kan hij langer in Napels blijven, maar een nieuwe aanbieding heeft hij nog altijd niet gekregen. "Het is vreemd dat ik zo lang moet wachten en ik snap het niet zo goed", zei de oud-speler van AGOVV, FC Utrecht en PSV onlangs.

Mocht Mertens daadwerkelijk de overstap maken naar Antwerp, dan gaat hij voor de tweede keer samenwerken met Van Bommel. In het seizoen 2012/13 waren zij teamgenoten bij PSV. Na zijn vertrek uit Eindhoven ging Mertens aan de slag bij Napoli. Bij de Italiaanse club werd hij topscorer aller tijden door meer doelpunten te maken dan onder meer Diego Maradona en Marek Hamsík. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd