PSV komt bij volgend aanvalsdoelwit uit: Simic van RB Salzburg

17 juni 2022, 21:14

PSV heeft een volgend aanvalsdoelwit in beeld gekregen. De Eindhovenaren hopen nog altijd op de komst van Luuk de Jong, maar hebben daarnaast ook Roko Simic (18) van FC Liefering in het vizier. De aanvaller maakte bij de evenknie van Jong Red Bull Salzburg afgelopen seizoen zeventien goals in 23 wedstrijden op het tweede niveau van Oostenrijk.

Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en Voetbal International vrijdagavond althans. RB Salzburg, dat de transferrechten van de spits in handen heeft, zou minimaal zo'n vijf miljoen euro willen ontvangen voor de jonge spits. Door zijn goede prestaties maakte de aanvaller ook al zijn debuut in de Champions League met de Oostenrijkse grootmacht.

Er staat veel te gebeuren in de voorhoede van de Eindhovenaren, want Bruma en Eran Zahavi zijn reeds vertrokken, terwijl ook Maximiliano Romero op het punt staat om te vertrekken. Wilfried Gnonto, Savinho, De Jong én dus Simic, die vooral meer met het oog op de langere termijn en als tweede spits zou worden gehaald.

Lees ookGrootse transferplannen PSV: De Jong

Aanvallers PSV

Ook Yorbe Vertessen, Carlos Vinicius en Fodé Fofana gaan volgend seizoen voorin meer kansen krijgen onder Ruud van Nistelrooij (foto), net als Johan Bakayoko. Over de mogelijke en peperdure komst van De Jong kwam het ED ook nog met een kleine update. 'PSV brengt momenteel in kaart of het allemaal te behappen is en wat de beste strategie is om snel toe te slaan. Dat dit sowieso een behoorlijke sloot geld gaat kosten, is duidelijk', zo staat er te lezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen