Brenet lijkt lichte voorkeur voor PSV boven Feyenoord te hebben

17 juni 2022, 20:22

Joshua Brenet (28) kan deze zomer een transfer maken naar Feyenoord én PSV. De Rotterdammers zijn zelfs concreet voor de back, die vrijdag desondanks gewoon op de eerste training bij FC Twente op het veld stond. Ook PSV heeft belangstelling; de teller staat in totaal op zes belangstellenden. Over de Eindhovenaren sprak de achterhoedespeler vol lof. 

Dat deed de verdediger vrijdag tegenover 1Twente Enschede. "Ik denk een stuk of zes", reageert Brenet op de vraag over hoeveel 'concrete aanbiedingen' hij op de plank heeft liggen. Daarbij gaat het zowel om het binnen- als ook het buitenland. "Ik heb altijd gezegd dat mijn buitenlandse avontuur nog niet voorbij was. Daarom heb ik hier voor zes maanden getekend bij FC Twente, om dit te gebruiken als een boost naar een volgende stap."

Dat is hoe Brenet er nog steeds overdenkt, maar het gevoel in Enschede is heel goed na de zes maanden waarin hij zichzelf in de kijker speelde van verschillende clubs. "Ik ben weer een voetballer geworden die ik voorheen was. Maar je weet ook dat Feyenoord en PSV zijn gekomen. Maar als ik over PSV praat, dat is toch wel de club waar je bent begonnen en die je heeft gemaakt. Dus dan blijf je daartussen een beetje hangen. Ik weet het nog niet." Ook een langer verblijf bij FC Twente behoort tot de opties. 

Lees ook: Feyenoord zet Nederlandse toer verder en is concreet voor Brenet

Volgens Brenet speelt geld zeker niet de grootste factor in zijn keuze, die hij 'binnenkort' wil gaan maken. "Dan was ik vanaf het begin wel duidelijk zijn geweest. Dan had ik niet op de eerste training gestaan bij FC Twente. Financieel is sowieso belangrijk, maar dat is niet de hoofdzaak. Ik wil mijn carrière weer mijn boost geven", aldus de rechts- annex linksback.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is dan eerder Feyenoord. PSV heeft Teze, Mauro & Max voor de backs. Of Brenet wil banken? Lijkt mij niet op die leeftijd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen