'Vraagprijs Frenkie 85 miljoen, United doet bod bij FC Barcelona'

17 juni 2022, 18:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United blijft zeer serieus in de race voor de diensten van Frenkie de Jong. De Engelse grootmacht heeft afgelopen week een bod van zestig miljoen euro met tien miljoen euro aan bonussen afgewezen zien worden, toch is er nog wel steeds perspectief op een zomertransfer.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano vrijdagavond althans. Volgens hem is er nog steeds direct contact tussen beide partijen over een deal, waar FC Barcelona een verkoop van De Jong nog altijd overweegt. Het salaris is voor de Catalaanse club komend seizoen namelijk enorm hoog, zeker gezien het feit dat het financieel nog altijd niet overhoudt in Camp Nou.

Daarmee lijkt een transfer voor alle partijen oplossing te kunnen bieden, aangezien de Nederlander niet altijd zeker is van een basisplaats onder Xavi. Desondanks is een Engels bod op zijn diensten van zestig miljoen als basisbedrag en tien miljoen euro aan bonussen afgewezen door zijn huidige werkgever.

Lees ook'Ajax en Man United sluiten herenakkoord voor transferzomer'

Vraagprijs Frenkie de Jong

FC Barcelona zou een transfersom van 85 miljoen euro willen incasseren als het mee wil werken aan een overgang van De Jong. Dat bedrag komt voorlopig niet op tafel, toch houdt de Nederlander zich op de achtergrond nog rustig. De oud-Ajacied, die zelf aangaf nog graag te willen blijven bij FC Barcelona, wacht rustig af wat de ontwikkelingen zijn rondom zijn persoon. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Belachelijk bedrag voor een speler die voor barca tekort komt. Gaat helemaal nergens over, alleen maar omdat ten hag hem erbij wil hebben.Straks is ten hag met de kerst weg, kan die bij united de bank warm houden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen