Belangrijke weken voor Memphis: miljoenenbod of verlenging?

17 juni 2022, 15:16

Memphis Depay lijkt zijn volgend jaar aflopende contract bij FC Barcelona te gaan verlengen. De club is van plan hem een nieuwe verbintenis tot 2025 voor te leggen. Dat aanbod stelt het echter nog even uit, voor het geval er nog een miljoenenbod voor de aanvaller binnenkomt.

Mocht er deze maand nog een bod binnenkomen dat aan de eisen van Barcelona voldoet en ook Memphis kan bekoren, dan zou het nog een vertrek kunnen komen. Zo niet, dan zal hij zijn verbintenis tot 2025 verlengen. De aanvaller zelf zou intern hebben aangegeven langer bij de club te willen blijven en ook de club zelf wil voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uitloopt. De verwachting is dan ook dat een nieuw te bereiken akkoord geen problemen zal opleveren.

Dat alles schreef het Spaanse Sport. Het medium schreef hoe Memphis eigenlijk al overbodig leek toen de club in de winter aanvallende versterkingen als Pierre-Emerick Aubameyang, Adama Traoré en Ferran Torres aantrok, maar hoe zijn perspectief tijdens de slotfase van het seizoen toch weer is gekanteld. Ook de mogelijke komst van Robert Lewandowski en Raphinha veranderen de gedachten van de Nederlander niet. Hij is bereid om de stevige concurrentiestrijd aan te gaan. 

Arsenal

Mocht er voor die tijd toch nog een bod binnenkomen, dan zou dat wel eens uit Noord-Londen kunnen komen. Arsenal zou namelijk interesse hebben in Memphis, al lijkt het er tot dusver niet op dat het ook echt een poging zal ondernemen hem vast te leggen. Nu Barcelona een deadline heeft gesteld, begint de tijd voor The Gunners - als ze nog concreet willen worden - aardig te dringen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen