'Feyenoord kan overbodige Diemers slijten in Zwitserland'

'Feyenoord kan overbodige Diemers slijten in Zwitserland'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 juni 2022 – Voor Feyenoord en Mark Diemers lijkt zich een oplossing aan te dienen. De 28-jarige middenvelder is sinds de komst van trainer Arne Slot overbodig geworden bij de Rotterdammers, maar ligt nog wel een jaar vast. Het Zwitserse FC Luzern zou hem nu van de Stadionclub over willen nemen.

Dat meldde ESPN vrijdagochtend. Daarbij schreef de voetbalzender dat Feyenoord Diemers 'bij een goed bedrag' wel wil laten vertrekken. Om hoeveel geld dat zou gaan, is niet bekend. Afgelopen halfjaar speelde Diemers al op huurbasis bij Hannover 96, maar die club kon een definitieve overname niet bekostigen. 

Vervolgens meldde ook SC Cambuur zich in Rotterdam, maar een terugkeer naar de club die hem opleidde zag Diemers niet zitten. Hij prefereerde een avontuur in het buitenland. Die kans krijgt hij nu dus met de interesse van FC Luzern, afgelopen seizoen de nummer negen (van de tien) in Zwitserland (via de nacompetitie gehandhaafd). Een jaar eerder nam de club ook Jordy Wehrmann al over van Feyenoord. 

Geen eerlijke kans
Dat Diemers zou vertrekken bij Feyenoord, was al een tijdje duidelijk. In een interview met ELF Voetbal blikte hij onlangs terug op zijn periode in De Kuip, waar hij niet erg positief op terugkeek. Hij vond dat hij al voor zijn komst was afgeschreven en van de Rotterdamse achterban nooit een eerlijke kans heeft gehad.

Lees ook: Diemers over Feyenoord-periode: "Geen eerlijke strijd geweest"

Reacties

gerelateerd