PSV ontloopt Fenerbahçe bij Champions League-loting

16 juni 2022, 17:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV komt Armindo Bruma niet tegen in de derde voorronde van de Champions League. Fenerbahçe is namelijk niet langer een potentiële tegenstander voor de Eindhovense club.

Dat zit zo. Woensdag vond de loting voor de tweede voorronde van de Champions League plaats. Daarbij werd Fenerbahçe gekoppeld aan Dinamo Kiev. PSV kan vanwege zijn beschermde status in de derde voorronde Dinamo Kiev en daarmee nu ook Fenerbahçe niet treffen, daar de loting voor de volgende ronde plaatsvindt voordat de wedstrijden in de tweede voorronde zijn afgewerkt.

Eerder viel ook APOEL Nicosia af als mogelijke tegenstander voor PSV. Er zijn nu nog vijf opties over voor de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij: AS Monaco, Sturm Graz, Union Sint-Gillis en de winnaar van de ontmoeting tussen FC Midtjylland en AEK Larnaca.

De loting voor de derde voorronde van de Champions League vindt op 18 juli plaats. PSV speelt de heenwedstrijd op 2/3 augustus en de return op 9/10 augustus. Overleven de Eindhovenaren de derde voorronde, dan moet er nog een laatste horde worden genomen om de groepsfase van de Champions League te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen