PSV's opruiming begonnen: Bruma en Romero gaan vertrekken

16 juni 2022, 14:56

PSV gaat alsnog afscheid nemen van Maximiliano Romero (23). De jonge aanvaller mocht in eerste instantie niet weg en leek onder Ruud van Nistelrooij een nieuwe kans te krijgen komend seizoen in Eindhoven, maar staat toch voor een overgang naar het Argentijnse Racing Club. Aldaar moet alleen de medische keuring nog worden afgerond. 

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International donderdagmiddag. In de nacht van woensdag op donderdag is er alsnog een doorbraak gekomen in de onderhandelingen, die lang spaak leken te lopen. De Argentijnen hebben water bij de wijn gedaan in de deal, zonder dat daaruit op te maken is hoe de verhoudingen liggen.

Over de constructie, huren met koopoptie of een definitieve overgang, is namelijk nog weinig bekendgemaakt. Dat de Argentijnse club in eerste instantie niet wilde voldoen aan de eisen van de nnummer twee van Nederland afgelopen seizoen, zorgde ervoor dat er weinig uitzicht was op een akkoord tussen beide partijen. Romero heeft PSV tien miljoen euro gekost, maar de hoge verwachtingen heeft hij nooit kunnen inlossen. 

Lees ookGrootse transferplannen PSV: De Jong

Bruma weg bij PSV

Ook de overgang van Bruma is definitief rond – alleen de officiële aankondiging van PSV en zijn nieuwe club ontbreken nog. De aanvaller heeft in Turkije zijn overgang naar Fenerbahce al rondgemaakt en werd ook al gesignaleerd in het shirt van de topclub. Aldaar wordt hij eerst voor een seizoen verhuurd, waarna hij voor drie seizoenen tekent in Istanbul. Daarmee is de renovatie van PSV in volle gang: eerder vertrokken ook onder meer Eran Zahavi en Ryan Thomas. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen