'Salariseisen van Götze vooralsnog struikelblok voor transfer'

16 juni 2022, 08:53

De toekomst van Mario Götze is nog altijd ongewis. De Duitse spelmaker heeft (nog) geen overeenstemming bereikt met Benfica of een andere club, waardoor de kans aanwezig is dat hij zich volgende week maandag gewoon meldt bij PSV.

Dan staat in Eindhoven de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma. Verwacht werd dat Götze dan al zou zijn vertrokken, maar voorlopig staat de Duitser nog altijd op de loonlijst in Eindhoven. Het Benfica van trainer Roger Schmidt wil Götze dolgraag inlijven, maar volgens het Eindhovens Dagblad wil de Portugese club vooralsnog niet aan zijn salariseisen voldoen.

Götze zou bij Benfica 'fors meer' willen verdienen dan bij PSV. In Eindhoven is hij met een jaarsalaris van drie miljoen euro een van de grootverdieners. Mocht Götze er met Benfica financieel niet uitkomen, dan heeft hij nog andere opties. Zo behoort een stap naar de Serie A tot de mogelijkheden. Volgens het Duitse Sport1 is de middenvelder in beeld bij AC Milan. Ook Inter Miami zou geïnteresseerd zijn.

Romero

Mochten er de komende dagen geen gekke dingen gebeuren, dan wordt ook Maximiliano Romero op de eerste training van PSV verwacht. De aanvaller is in Argentinië veelvuldig gelinkt aan een transfer naar Club Racing, maar zover is het nog niet. De Argentijnen willen (nog) niet over de brug komen, wat wel vereist is om de transfer te laten slagen. PSV is bereid om Romero te laten gaan, maar wel tegen de de door de Eindhovenaren gestelde voorwaarden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen